Crematorium Borne krijgt multifunctioneel karakter met nieuw AV-systeem

02 oktober, 2018

Bij crematoria neemt de vraag naar multifunctionele ruimtes sterk toe. De ruimtes moeten voor meerdere doeleinden ingezet kunnen worden en qua audio en video met elkaar gekoppeld kunnen worden. Vanuit dit perspectief is de vestiging van Crematoria Twente in Borne volledig voorzien van een ‘State of the Art’ AV-systeem.

Behoud van persoonlijke en intieme sfeer
De vestiging van Crematoria Twente in Borne beschikt over een grote en kleine aula en een multifunctionele ruimte die ingezet kan worden als koffiekamer, presentatieruimte én zelfs geschikt is om een plechtigheid in te laten plaatsvinden. Alle ruimtes zijn volledig voorzien van nieuwe audiovisuele middelen. De audiovisuele middelen in de verschillende ruimtes zijn met elkaar verbonden waardoor de mogelijkheid is gecreëerd om beeld en geluid door te zetten naar meerdere ruimtes. Daarmee kunnen zowel kleine als grotere groepen worden ontvangen en blijft de persoonlijke en intieme sfeer behouden.

Uitvaartmedewerker neemt taak regisseur over
Het crematorium maakt gebruik van een cameraopnamesysteem. Omdat bij de meeste crematoria geen regisseur aanwezig is hebben wij een gebruiksvriendelijk en intuïtief bedieningssysteem ontwikkeld waarbij de uitvaartmedewerker de rol als regisseur op zich kan nemen. De uitvaartmedewerker kan centraal vanuit het systeem alle apparatuur bedienen en eenvoudig fraaie opnames maken waarbij camerabeelden worden gecombineerd met presentatiebeelden. De opnames zijn geschikt om via internet te streamen waardoor betrokkenen die door omstandigheden niet bij de plechtigheid aanwezig kunnen zijn toch op deze manier de dienst kunnen bijwonen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de oplossingen die wij binnen deze opdracht hebben gerealiseerd? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en kom te weten wat professionele AV voor uw organisatie kan betekenen.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel: