‘Dankzij LED-scherm actuele communicatie’

01 augustus, 2018

“Ons LED-scherm is een integraal onderdeel van onze marketing -en communicatiestrategie. Onlangs hadden we hier een bijeenkomst van IKT Haaksbergen. De deelnemers werden welkom geheten op het scherm. Dat spreekt aan. We merken dat het opvalt, er wordt over gepraat.”

Boven de ingang van het kantoor van Leferink Office Works in Haaksbergen hing tot voor kort een spandoek van drie bij vier meter, dat een paar keer per jaar werd verwisseld. Dat moest anders kunnen, dacht eigenaar Mark Leferink. Dynamischer, eigentijdser, opvallender…

“We kenden Hecla al uit ons netwerk”, vertelt Mark. “Een stabiele organisatie met een prima track-record. Dat contact was dus snel gelegd. We hebben zelf een eerste ontwerp gemaakt en aangegeven hoe en waar we het op het pand wilden hebben. Vervolgens is Hecla voor ons aan de slag gegaan.”

Hecla heeft zowel in het traject als in de uitvoering prima werk geleverd, aldus Mark. “Ze hebben ons uitstekend geadviseerd en begeleid. Bij de aanvraag van een gemeentelijke vergunning, maar ook bij het bepalen van de juiste positie ten opzichte van de stand van de zon. Overigens is het frame waarin het scherm is bevestigd verzorgd door een andere relatie van ons.”

Mark toont zich zeer tevreden met het eindresultaat. “Als ik dan toch een puntje van kritiek moet noemen, dan is dat de levertijd. Van mij had het scherm er wel wat eerder mogen hangen, maar ik begrijp ook dat Hecla afhankelijk is van leveranciers en productietijden. Maar waar we in het verleden drie of vier keer per jaar iets nieuws konden melden, kunnen we dat nu als we zouden willen elke drie of vier seconden.”

Die snelheid is gewenst, want Leferink heeft regelmatig nieuws te melden. “Zo is ons zusterbedrijf ICT Spirit recent door Hewlett Packard beloond met de Fast Growing Partner Award. Door it-platform Computable zijn we op basis van een enquête uitgeroepen tot beste ICT-werkgever van het jaar, met een waardering van 9.68. Dat zijn natuurlijk mooie items om op ons scherm te communiceren.”

Over Leferink Office Works en ICT Spirit
Leferink Office Works is een Twents familiebedrijf dat kantoorinrichtingen op maat biedt, met organisatie en mens als uitgangspunt. ICT Spirit verzorgt vanuit dezelfde filosofie ICT-oplossingen op maat.

Meer over het LED-scherm
Onder de merknaam NITSTAR laat Hecla Professional bij een gerenommeerde fabrikanten in China hoogwaardige maatwerk LED-schermen fabriceren. Deze LED-schermen voldoen aan de hoogste Europese standaarden en keurmerken. De schermen van NITSTAR beschikken over de nieuwste technieken waaronder Image Optimisation Technology (IOT) waarmee gegarandeerd wordt dat de content in elke situatie in hoge kwaliteit wordt weergegeven. In het algemeen heeft LED de eigenschap dat het in de loop der jaren zijn ‘glans’ verliest. Dat is onvermijdelijk! Maar samen met de fabrikant hebben wij een methode ontwikkeld waarbij wij LED-schermen dusdanig kunnen (her)kalibreren dat het de uitstraling van de eerste dag nagenoeg evenaart. Het digiNOSTICS systeem in de NITSTAR schermen stelt ons in staat om de kwaliteit van uw LED- scherm op afstand blijvend te monitoren. Een LED-scherm kan uit tienduizenden (of miljoenen) componenten bestaan. Wij zijn in staat om een defect te detecteren tot op het niveau van één enkele LED.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel: