Maak kennis met FLiP, de digitale flipover

20 februari, 2018

VRAAG NU UW DEMONSTRATIE AAN!

Verwoede pogingen worden ondernomen om de papieren flipover de vergaderruimte uit te krijgen. Bij een duurzaam karakter past geen papieren flipover. Toch lukt het de meeste bedrijven niet om van de papieren flipover af te komen. Tot nu. Samsung heeft de FLiP ontwikkeld, de digitale flipover.

Vraag nu uw demonstratie aan. In ons Experience Center laten wij u graag zien wat FLiP voor u kan betekenen. Met FLiP gaat er een nieuwe wereld voor u open!

Presenteer met een flipover
Maak uw presentatie dynamisch, attractief en interactief. Gebruik de flipover! De kracht van de flipover wordt vaak over het hoofd gezien. Zelf schrijven geeft u meer grip en controle op het verhaal dat u wilt vertellen. Met de actieve manier van presenteren ontstaat een aanstekelijke dynamiek in de ruimte. Doordat u het verhaal punt na punt opbouwt en navertelt is de presentatie vele malen attractiever. U kunt het publiek vragen om op een interactieve manier deel te nemen waardoor u inhaakt op actuele vraagstukken.

Meer mogelijkheden met FLiP
De FLiP heeft alle voordelen die een papieren flipover ook heeft én gaat nog verder. De FLiP biedt dezelfde schrijfervaring als de analoge flipover en u kunt met meerdere personen tegelijk op de digitale flipover schrijven en tekenen, maar met FLiP kunt u nu ook notities ‘uitgummen’ als u ruimte wilt maken of als u iets wilt verbeteren. Laat uw creativiteit de loop met de objectherkenning van FLiP die onderscheid kan maken tussen pen, stift, smalle gum en brede wisser. Draadloos bestanden uitwisselen met mobiele apparaten, via USB en of via netwerk? Met de FLiP kunt u eenvoudig content delen met meerdere displays zoals PC’s, smartphones en tablets. Mail, print of sla de flipovervellen op op de netwerkopslag of USB. Flipovervellen zijn direct beschikbaar en u hoeft dus niet meer te wachten tot ze digitaal uitgewerkt zijn. Kantel het scherm van de FLiP en u kunt uw presentatie voorzetten met een presentatie zoals u dat gewent bent op een standaard presentatiescherm.

Hoe u FLiP gebruikt? Bekijk de virtuele demonstratie op samsung.com of bekijk de volgende video:

Wilt u de FLiP zelf uitproberen? Wacht dan niet langer en vraag uw demonstratie nu aan!

Demonstratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel: