‘Hecla kwam precies op het juiste moment’

23 november, 2018

De beamer in de overlegruimte van De Hoop Mengvoeders in Zelhem was behoorlijk verouderd. Hoog tijd dus om uit te kijken naar iets nieuws en bij diverse aanbieders van audiovisuele systemen offertes aan te vragen. Tot ineens Hecla onverwacht om de hoek kwam kijken.

“Het was altijd een heel gedoe om die beamer aan de praat te krijgen wanneer iemand een presentatie wilde geven”, vertelt projectleider ICT Menno Wieggers. “Onze eerste gedachte was om via internet een scherm aan te schaffen en dit zelf te monteren. Maar we wilden het in één keer goed voor elkaar hebben en niet het risico lopen dat we wéér met een slecht werkend systeem zouden zitten. Dus die optie viel af.”

“We hadden inderdaad al een aantal aanbiedingen liggen toen Hecla ineens op ons pad kwam”, vervolgt Menno. “Ze benaderden ons om te informeren of ze iets voor ons konden betekenen. Precies op het juiste moment dus en met een verhaal dat goed klonk. We besloten dus om maar eens persoonlijk kennis te maken en het gevoel was meteen goed.”

De keuze voor Hecla was er één voor service en advies. Menno: “Misschien hadden we ergens anders een net wat scherpere prijs kunnen krijgen, maar Hecla dacht helemaal met ons mee. Onze spreekruimte is bijvoorbeeld L-vormig. Op zich handig dat we de ruimte met behulp van een schuifwand in twee units kunnen opdelen, één voor 12 en één voor 22 personen. Maar wil je een presentatie geven voor de hele zaal, dan is het natuurlijk van belang dat iedereen goed zicht heeft.”

“Vandaar dat we in overleg met Hecla hebben gekozen voor twee schermen van elk 75 inch”, vervolgt Menno. “Ook als slechts één van de twee ruimtes wordt gebruikt voor een kleine meeting of een 1-op-1 gesprek, is dat een prima formaat. Wil iemand een presentatie geven, dan hoeft diegene alleen maar zijn of haar laptop aan te sluiten.”

De mooie nieuwe schermen verdienden echter ook een passend decor, zo redeneerde men bij De Hoop. “We hebben toch maar besloten om de hele overlegruimte aan te pakken”, zegt Menno lachend. “Met een mooie nieuwe schuifwand en nieuw meubilair. De ruimte is dus in alle facetten weer helemaal up-to-date. Ja, bij een volgende gelegenheid zullen we zeker weer voor Hecla kiezen. De gun-factor hebben ze zonder meer.”

HECLA_De-Hoop-Mengvoeders_002
HECLA_De-Hoop-Mengvoeders_004
HECLA_De-Hoop-Mengvoeders_001
HECLA_De-Hoop-Mengvoeders_003

Over De Hoop Mengvoeders
De Hoop Mengvoerders bestaat sinds 1906 en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in voer voor pluimvee. De hypermoderne fabriek in het Achterhoekse Zelhem produceert hoogwaardige voervarianten en loopt voorop als het gaat om innovatie.

Displays
De Hoop Mengvoerders maakt gebruik van 75” Ultra HD professionele displays. De ingebouwde 4K upscaler zet Full HD content automatisch om in een ULTRA HD beleving. De professionele displays zijn uitermate geschikt voor de integratie in een AV bedrijfssysteem.

LG
De filosofie van LG draait om mensen, oprechtheid en vasthouden aan de fundamenten. Het draait om het begrijpen van onze consumenten en hen optimale oplossingen en nieuwe ervaringen bieden door onophoudelijke innovatie, waardoor zij een beter leven leiden.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel: