Indoor LED-scherm van Exterion Media biedt gegarandeerd aandacht

07 september, 2018

Digitale schermen kunnen als geen ander een boodschap met beleving overbrengen. Moet de boodschap groots in beeld komen, dan biedt een LED-scherm de uitkomst. Doorontwikkeling van de LED technologie heeft ervoor gezorgd dat indoor LED-schermen op dit moment met een opmars bezig zijn. En dat is Exterion Media niet onopgemerkt gebleven. Voor Exterion hebben wij in het Winkelcentrum Leyweg in Den Haag een groot formaat, indoor LED-scherm gerealiseerd.

Voor alles een oplossing

Het nieuwe indoor LED-scherm van Exterion Media in Winkelcentrum Leyweg is maar liefst 6,5 bij 3,5 meter groot en heeft een pixelpitch van slechts vijf millimeter. Tijdens het ontwerpen van de oplossing moesten we rekening houden met een aantal uitdagingen. Zo komt er via de vele raampartijen in het dak veel daglicht het winkelcentrum binnen. Dat voelt fijn aan als je winkelt, maar een hoge mate van omgevingslicht heeft invloed op de keuze voor wat betreft het type LED-scherm. Er is gekozen voor een high brightness indoor LED-scherm met een uitzonderlijke hoge lichtopbrengst van 2.500 nits. Daarmee zal de boodschap altijd duidelijk worden weergegeven en dus trek je gegarandeerd de aandacht. Het LED-scherm hangt tevens op een grote hoogte en is niet eenvoudig te bereiken op die plek. Om het LED-scherm toch te kunnen benaderen voor onderhoudswerkzaamheden is een constructie ontworpen waarbij het scherm in zijn geheel opgehangen is in een takelsysteem. Het LED-scherm kan tot aan de begane grond worden neergelaten.

20180907_HECLA_Exterion_Den-Haag_Leyweg_006
20180907_HECLA_Exterion_Den-Haag_Leyweg_002
20180907_HECLA_Exterion_Den-Haag_Leyweg_001
20180907_HECLA_Exterion_Den-Haag_Leyweg_005
20180907_HECLA_Exterion_Den-Haag_Leyweg_003
20180907_HECLA_Exterion_Den-Haag_Leyweg_004

Meer weten?

Wilt u meer weten over de oplossingen die wij binnen deze opdracht hebben gerealiseerd? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en kom te weten wat professionele AV voor uw organisatie kan betekenen.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel: