Ruil uw oude ClickShare om met veel voordeel!

19 juni, 2018

Maakt u nog gebruik van een ClickShare CSM-1 of CSC-1 model? Let dan goed op! Barco brengt geen nieuwe firmware meer uit voor deze modellen. In samenwerking met Barco bieden wij u tot en met het einde van dit jaar de mogelijkheid om uw oude ClickShare voordelig om te ruilen voor een nieuw model.

Nu ook met TOUCH!
Om teamwork te stimuleren, beschikken veel overleg-/ vergaderruimtes steeds vaker over een touch-scherm. Met de nieuwe ClickShare modellen bent u nu ook in staat om op het touch-scherm uw laptop of een andere device over te nemen die doormiddel van een ClickShare-dongel gekoppeld is met het scherm. Een hele goede reden dus om zo snel mogelijk over te stappen op een nieuw model!

De CSE 200, hét alternatief voor de CSM-1!
Heeft u nu een CSM-1, dan kunt u deze nu voordelig omruilen voor een CSE 200! Dit model biedt de ClickShare-ervaring voor kleine en middelgrote vergaderruimten. Alle gebruikers (ook gasten) kunnen met één klik verbinding maken en meteen gegevens delen, zonder hiervoor een training te moeten volgen. Gebruikers sluiten gewoon een apparaat met USB-stroomvoorziening (de ClickShare Button) aan op hun pc of Mac en klikken erop om de inhoud van hun laptop op het grote scherm van de vergaderruimte weer te geven. Met de ClickShare-app kunnen gebruikers ook gegevens van hun mobiele telefoons of tablets delen.

De CSE 800, hét alternatief voor de CSC-1!
Maakt u gebruik van een CSC-1, dan kunt u deze nu met een fikse korting omruilen voor een CSE 800. Dit model is ontworpen om de ClickShare-ervaring te bieden in directiekantoren, geavanceerde vergaderzalen en conferentieruimten. De CSE-800 introduceert een aantal unieke functies, zoals het gelijktijdig delen door 8 personen, automatische en handmatige gespreksleiding én schoolbord- en aantekeningenfunctie. Op dit ogenblik is de CSE-800 het krachtigste systeem in de ClickShare-serie. De CSE-800 is ontworpen voor implementatie in bedrijven en biedt verbeterde beveiligingsfuncties, een groter aantal connectiviteitsopties (waaronder AirPlay- en Google Cast-ondersteuning voor niet-HDCP-inhoud) en centraal beheer.

Zelf ervaren?
Wilt u de nieuwe modellen zelf ervaren? Neem dan nu contact met ons op! Wij laten u doormiddel van een demonstratie graag zien hoe u met de nieuwe modellen meer resultaat uit teamwerk haalt.

Demonstratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel: