Met de efficiëntie van een kleine vergadering

Van het versterken van geluid, microfooncontrole (door deelnemer of voorzitter) tot aan opname- of videoconferentie apparatuur, onze discussie- en conferentieoplossingen bieden de mogelijkheid om eenvoudig en in alle openheid te debatteren.

Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en begrijpelijk

Techniek moet in het algemeen dienstbaar zijn. Bij het voeren van het debat is techniek in veel gevallen onmisbaar geworden en het debat kan zelfs vaak niet zonder technische ondersteuning plaatsvinden. U moet ten allen tijde kunnen vertrouwen op uw discussie- en conferentiesysteem. Daarnaast moet het systeem gebruiksvriendelijk en begrijpelijk zijn én moet u eenvoudig en overzichtelijk gebruik kunnen maken van de uitgebreide mogelijkheden die de systemen u bieden.

Toegankelijkheid, tijdsbesparing en procesverbetering

Discussie- en conferentieoplossingen maken het makkelijk om een grote groep deelnemers deel te laten nemen aan de vergadering en laten het toe dat een groter publiek in de ruimte of via streaming, het debat kan volgen. Iedere spreker kan over een eigen microfoon en stemmodule beschikken. De voorzitter kan vanuit het systeem eenvoudig en overzichtelijk de spreektijd beheren en toezien op het verloop van de agenda.

Openbaarheid van bestuur

Veel gemeenteraadsvergaderingen zijn, in het kader van de ‘Gemeentewet’ en de ‘Wet openbaarheid van bestuur’, openbaar. Om hier zo goed mogelijk gehoor aan te geven worden vergaderingen vaak vastgelegd en live of on-demand via online streaming beschikbaar gesteld. Om dit mogelijk te maken worden geavanceerde systemen ingezet.

Geavanceerde systemen

Of het nu gaat om persoonsherkenning, digitaal stemmen of geautomatiseerde camera aansturing en videoregistratie, discussie- en conferentiesystemen worden steeds geavanceerder en kunnen beschikken over allerlei speciale functies, zoals: stem- en parlementaire procedurefuncties, opname mogelijkheden en videoconferentie. De systemen kunnen volledig naar wens worden samengesteld.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor debatteren en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!