Het antwoord op hoger wordende verwachtingen!

Van geluidssystemen voor achter- en voorgrondmuziek, (interactieve) digital signage en videowalls die de aandacht trekken tot aan controle technologie waarmee u de geïntegreerde systemen beheert, met onze oplossingen beantwoordt u aan de steeds groter wordende verwachtingen.

Onderscheidend vermogen

Wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten, dan biedt professionele AV u eindeloos veel mogelijkheden om unieke waarden aan uw aanbod te verbinden. Technologie is een belangrijke differentiator waarmee u competitief blijft en professionele AV-technologie kunt inzetten om het jongere publiek aan te spreken.

Stijgende verwachtingen

De vraag naar AV groeit en die vraag wordt veroorzaakt door de stijgende verwachtingen van de doelgroep die hoger is dan ooit tevoren. De doelgroep beschikt (thuis) over de laatste technologieën waardoor u moet blijven investeren in professionele AV om buitengewone ervaringen te kunnen creëren.

Mobiel is de sleutel

Nieuwe mobiele- en betalingstechnologie die nu voornamelijk wordt gebruikt in de hospitality wordt omarmd door andere industrieën, zoals de retail. Klanten vertrouwen meer dan ooit tevoren op mobiele apparaten voor het ophalen van informatie en de levering van een ‘stukje gemak’. Deze verwachtingen verhogen de spreekwoordelijke ‘lat’. Binnen de retail groeien de investeringen in zelfservicemogelijkheden en doelgroepgerichte technologieën. Dit zijn belangrijke componenten binnen de strategie om in contact te blijven met de altijd verbonden gast/klant.

Hoge standaarden

In de digital out of home (DOOH) en retail wordt vooral gekeken naar hoe de internationale ketens en merken AV-technologie inzetten. Zij hanteren hoge standaarden. Aandachtspunten bij de keuze van professionele AV-technologie zijn: 1) eenvoud in gebruik, 2) betrouwbaarheid en 3) eigendomskosten. De technologie moet in sommige situaties 24/7, dag na dag, jaar in jaar uit, dezelfde prestaties leveren en u wilt niet dat u te maken krijgt met technologie die faalt of uitvalt. Het is van groot belang dat u zich goed laat informeren om zo de juiste keuzes te kunnen maken en een professionele AV-technologie aanschaft die binnen uw budget past.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor digital out of home of de retail en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!