Oplossingen voor een boeiende en persoonlijke ervaring

Van narrowcastingschermen tot aan LED displays om het publiek te informeren, en van interactieve touchscreens met multi-touch, gebarenherkenning en objectherkenning tot aan luidsprekers voor het overbrengen van bijbehorende indrukwekkende geluidseffecten, met de oplossingen van Hecla Professional biedt u uw gasten/bezoekers een boeiende en zelfs persoonlijke ervaring.

Onvergetelijke verhalen

Geavanceerde audiovisuele technologie wordt niet langer alleen maar ingezet in de zakelijke omgeving. Steeds vaker zien we deze technologieën in ruimtes verschijnen waar mensen samenkomen en elkaar ontmoeten. Het is een trend die al langer gaande is. De nieuwe technologieën maken het mogelijk om op een onvergetelijke manier verhalen te vertellen.

Bovenal efficiënt

De manier waarop informatie wordt gepresenteerd is door de komst van narrowcasting veranderd. Doormiddel van narrowcasting houdt u mensen en informatie verbonden. De huidige narrowcastingtechnologie stelt u in staat om eenvoudig content aan te maken en u kunt informatie automatisch laten bijwerken, zoals bijvoorbeeld de weersomstandigheden en verjaardagen. Met narrowcasting creëert u een effectieve en bovenal efficiënte manier waarop u uw bedrijfsinformatie communiceert.

Hoge betrokkenheid

Interactieve technologieën hebben als doel de gebruikerservaring te verbeteren. De ervaring die daarmee gecreëerd en gevormd wordt moet voor de gebruiker worden ontworpen op een manier dat de gebruikers het ervaren alsof deze individueel voor hen was bedoeld. Mensen van alle leeftijden gebruiken technologie en zijn meer “ingeplugd” dan dat ze met elkaar spreken. Dus hoe meer technologie de gebruiker in staat stelt om te communiceren met de producten of berichten van een organisatie, hoe hoger de betrokkenheid.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor ontmoeten wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!