Vind eenvoudig uw weg met wayfinding oplossingen

Van digitale schermen waarop u uw route kunt bepalen tot aan beacon-technologie die u op de voet volgt en helpt bij het vinden van de juiste plek, ruimte en of locatie, onze professionals zoeken met u naar de beste wayfinding oplossing.

Van plaats naar plaats

Mensen zijn altijd in beweging en een integraal onderdeel van het dagelijks leven is het navigeren van plaats naar plaats. Wayfinding wordt ingezet om mensen te informeren over die omgeving. Op strategische punten wordt informatie getoond waarmee mensen in de juiste richting worden genavigeerd. Wayfinding wordt voornamelijk ingezet in complexe omgevingen, zoals: stadcentra, ziekenhuizen, kantoren, scholen en transportcentra. Een effectief wayfinding-systeem draagt bij aan het gevoel van zekerheid en veiligheid.

Routes zijn dynamisch

Het is een groeiend probleem, naarmate gebouwen groter worden, is het vinden van de weg een grotere uitdaging. Het is geen gemakkelijke taak om mensen te laten zien hoe ze hun weg kunnen vinden in een grote faciliteit. Routes zijn dynamisch, ongeacht het type bedrijf. Er zijn eventueel aanpassingen vanwege renovatie, onderhoud of ruimtes die van activiteit veranderen. Bezoekers die voor het eerst het gebouw bezoeken moeten weten hoe ze naar de juiste plek, afspraak of hun favoriete winkel kunnen gaan.

Ontlast uw receptie

In het algemeen krijgt de receptie steeds meer taken. Ondanks dat menselijk contact belangrijk blijft kan wayfinding ingezet worden als zelfservice oplossing waarbij u uw medewerkers aan de balie weer lucht geeft.

Gepersonaliseerde route

Door het integreren van touch technologie kunnen uw bezoekers met een aanraking op het scherm een “virtuele rondleiding” ontvangen van uw instelling. Selecteert de bezoeker een activiteit, locatie of ruimte, dan verschijnt er een gepersonaliseerde kaart die hen leidt naar de gekozen bestemming.

‘On-the-fly’

Veel wayfinding oplossingen kunnen geïntegreerd worden met Outlook of G-suite. Daardoor heeft wayfinding ook zijn weg gevonden naar de werkvloer. In één oogopslag is te zien of een ruimte nog beschikbaar is of al bezet. Medewerkers krijgen bijvoorbeeld via outlook directe toegang tot alle benodigde gegevens om ad hoc een overleg in te plannen of hun weg te vinden op de werkvloer als ze verlaat zijn of haast hebben.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor navigeren wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!