Overzicht over alle informatie én volledige controle van de situatie

Van interactieve videowalls en monitors waarmee u meerdere bronnen gelijktijdig kunt bekijken tot aan audio en video opnamesystemen waarmee u op een later moment (voor eventuele trainingsdoeleinden) de beelden kunt terughalen, onze professionals helpen u bij het ontwerpen en realiseren van een betrouwbaar systeem met de nieuwste innovaties.

Aandachtspunten bij observatie

Bij observeren is het belangrijk dat u als operator snel de situatie weet te begrijpen en de vereiste acties efficiënt kunt voeren. Het helpt als u een breed palet aan informatie heeft waarop u uw beslissingen kunt baseren. Als operator heeft u niet alleen belang bij meer informatie, maar heeft u ook behoefte aan de juiste informatie die op de juiste manier wordt gepresenteerd. Daarbij wilt u in contact staan met die mensen die perspectief kunnen toevoegen en de expertise kunnen bieden die nodig is om in een bepaalde situatie de beste beslissing te nemen. Een combinatie van hoe de informatie wordt getoond, hoe u deze interactief kunt aansturen en het kunnen betrekken van de juiste mensen, bepaalt het succes.

Flexibeler

Traditioneel heeft u als operator de beschikking over een grote hoeveelheid aan schermen waarop informatie wordt weergegeven. Hierdoor heeft u toegang tot abstracte en meer gedetailleerde informatie. Het nadeel hierbij is wel dat u als operator zal moeten navigeren over alle schermen om de situatie in zijn volledigheid te begrijpen. Opkomende displaytechnologieën zorgen ervoor dat informatie flexibeler getoond kan worden en visueel als één geheel wordt ervaren. U krijgt de informatie wánneer u die nodig heeft.

Samenwerken

Als operator wilt u ook in contact staan met anderen binnen de organisatie en in het veld. Daarvoor zijn middelen ontwikkeld die het samenwerken tussen verschillende disciplines faciliteert. Mobiele apparaten bieden u daarnaast de mogelijkheid om het overzicht over de situatie te behouden wanneer u om een bepaalde reden uw werkplek moet verlaten. Door de komst van touchscreens kunt u eenvoudiger relevante informatie vinden en er op inzoomen. En omdat touchscreens het toelaten dat meerdere personen tegelijkertijd handelingen kunnen uitvoeren, wordt samenwerken nog efficiënter en effectiever.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor observeren en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!t!