Overheidsoplossingen voor het verhogen van efficiëntie en effectiviteit!

Van geautomatiseerde vergaderoplossingen (inclusief beeldregistratie en streaming) tot diverse vergaderfaciliteiten en complete narrowcastingsystemen, Hecla Professional biedt verscheidene overheidsoplossingen. Onze professionals helpen u bij de integratie van AV-systemen voor het verhogen van de efficiëntie van communicatie, om kosten te besparen én om technologie in te zetten om de effectiviteit van de besluitvorming te maximaliseren.

Bewezen technologie

Overheidsinstanties hebben unieke eisen voor de aanschaf en installatie van AV-producten en diensten, waarbij alles draait om kwaliteit, betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Hecla Professional heeft jarenlange ervaring opgebouwd in de overheidssector en levert technologie die zich in de praktijk heeft bewezen. Onze AV-systemen worden gebruikt door verschillende overheidsorganen, zoals: gemeentes, provincies en waterschappen.

Realiseer doelstellingen

Om ervoor te zorgen dat de lange lijst van doelstellingen snel en efficiënt kan worden gerealiseerd is communicatie essentieel. AV-systemen spelen een belangrijke rol als het gaat om het verhogen van de efficiëntie van communicatie en om de effectiviteit van de besluitvorming te maximaliseren. Onze geautomatiseerde vergaderoplossingen ontzorgen de griffier/secretaris bij het weergeven en verwerken van informatie.

Openbaarheid van bestuur

Iedere overheid krijgt te maken met het beginsel van ‘Openbaarheid van bestuur’ ofwel de burger heeft het recht te weten welke informatie er bij de overheid berust. Onze vergaderoplossingen (inclusief beeldregistratie en streaming) zijn voor veel overheden een belangrijk middel voor de realisatie van transparante communicatie.

Het Nieuwe Werken

Zonder vaste werkplek, maar mét een persoonlijke toegangspas in elke willekeurige ruimte toegang hebben tot individuele gegevens en applicaties, dat is allemaal mogelijk! Zoals in het bedrijfsleven groeit ook bij overheden de vraag naar flexibele werkplekken en kleinere overlegruimtes. Alle ruimtes moeten ingericht worden met AV-systemen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Of het gaat om informatiedistributie, vergaderingen, presentaties, brainstormsessies of videoconferenties, de ruimtes moeten multifunctioneel zijn ingericht.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor de overheid en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!