Oplossingen voor een optimale beleving

Van digitale bewegwijzering en digital signage schermen waarmee u met mensen tijdens de passage communiceert tot het inrichten van ontmoetingsruimtes met multifunctionele audiovisuele voorzieningen, Hecla Professional biedt verschillende oplossingen waarmee u uw boodschap overbrengt aan mensen die onderweg zijn of elkaar reeds ontmoet hebben.

Optimale beleving

Of het nu gaat om winkelen, werken en of socializen, alles draait om beleving. Beleving is een combinatie van waarneming, gevoelens, gedachten en gedrag. Door een bewust ontworpen sfeer kan invloed worden uitgeoefend op de beleving van bijvoorbeeld gastvrijheid en het wow-effect. Audiovisuele middelen spelen een grote rol als het gaat om het creëren van een optimale beleving. Door de toepassing van beeld en geluid kan de sfeer worden aangepast aan de situatie op dat moment.

 

 

Bedrijfscommunicatie

Narrowcasting biedt de mogelijkheid om gasten en medewerkers op een doelgerichte manier te informeren, te motiveren en misschien ook wel te entertainen. Narrowcasting geeft u de mogelijkheid om via digitale schermen het laatste nieuws, bedrijfsaankondigingen, verjaardagen, et cetera, te communiceren. Of het nu gaat om een hal, lobby of bedrijfsrestaurant, door de verscheidenheid aan displaytoepassingen kan narrowcasting in iedere situatie worden toegepast.

Digitale schermen

Let u maar eens op wanneer u onderweg bent, het aantal digitale schermen dat u tegenkomt wordt met de dag groter. Of ze nu gebruikt worden voor informatieberichten, reclame, entertainment of voor het optimaliseren van de ambiance van de omgeving. Deze digitale schermen, ook wel bekend als digital signage, hebben het uiterlijk van de openbare ruimte sterk veranderd.

Hogere betrokkenheid

De mogelijkheden van digital signage breiden zich steeds verder uit. Dankzij de flexibiliteit van technologie, tempo van innovatie en de eenvoudige integratie, zien we iedere dag nieuwe concepten ontstaan die voorheen ondenkbaar leken. De lat voor creatieve en innovatieve content komt steeds hoger te liggen en door het vernieuwende karakter resulteert dit iedere keer weer in een nog hogere betrokkenheid.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor een passage of ontmoetingsruimte en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!