Oplossingen voor een blijvende herinnering

Van AV-inrichting voor een gebedshuis, aula, familiekamer, koffiekamer en ontvangstruimte inclusief veelzijdige aansturing en bedieningsmogelijkheden tot aan een clouddienst waarmee de plechtigheid samen met alle betrokkenen online kan worden voorgeprogrammeerd (en via streaming vanaf een andere locatie kan worden bijgewoond), onze AV-professionals helpen u bij het creëren van een blijvende herinnering.

Indrukwekkende ervaring

Het meest waardevolle bij een plechtigheid is de blijvende herinnering. Herinneringen ontstaan door een emotionele, indrukwekkende ervaring. Muziek en video spelen een grote rol bij het aanspreken van emoties. Optimaal gebruik maken van beeld- en geluidmogelijkheden in de ruimte(s) heeft invloed op de ervaring van alle aanwezigen.

Totaalbeleving

U wilt alle aanwezigen meenemen in het verhaal en de boodschap die centraal staat tijdens de plechtigheid. U wilt hen een totaalbeleving laten ervaren. Ruimte en sfeer zijn elementen waarmee u grote invloed heeft op de totaalbeleving. Door de inzet van beeld- en geluidsmogelijkheden bepaalt u in grote mate de beleving van ruimte én sfeer.

Mobiele aansturing

Het aansturen en bedienen van beeld en geluid vindt steeds vaker plaats vanaf mobiele apparaten waarmee de organisator meer bewegingsvrijheid krijgt en niet meer gebonden is aan vaste modules. Het wordt daardoor gemakkelijker om rond te lopen en eenvoudiger om op de situatie in te spelen en spontaan muziekstukken of videomomenten (opnieuw) op te roepen.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor een plechtigheid en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!