Oplossingen waarmee uw presentatie de aandacht krijgt die het verdient

Van een digitaal presentatiescherm, een camera die u volgt, een microfoon en speakers die aangepast zijn op de akoestiek van de ruimte, een draadloos presentatiesysteem tot aan een besturingssysteem waarmee u in de ruimte met één commando bijvoorbeeld de lichten dimt en de jaloezieën sluit, onze professionals helpen u in de zoektocht naar de beste oplossing zodat u kan presenteren met maximale impact.

Beweeg mensen

Presentaties zijn meer dan PowerPoints alleen, het is een instrument om mensen te motiveren en in beweging te brengen. Met uw presentatie wilt u de aanwezigen uw verhaal vertellen en meenemen in uw wereld. Geen presentaties meer met alleen maar feiten, maar creatieve presentaties met meer betekenis. Waarom? Het deel in onze hersenen dat verantwoordelijk is voor onze emoties (dat aan de basis staat voor hoe wij denken en welke keuzes wij maken) is zo goed als doof voor data en abstracte taal. Beeld, geluid en verhalen geven betekenis aan een presentatie en zorgen ervoor dat het gepresenteerde langer wordt onthouden.

Meerdere schermen

Voor het weergeven van presentaties worden steeds vaker meerdere schermen ingezet. Naast het hoofdpresentatiescherm beschikken grotere ruimtes vaak over meerdere schermen waarop de presentatie te volgen is. In kleinere ruimtes worden tegenwoordig zelfs vaak tablets uitgedeeld. De presentatie kan veelal ook op een eigen device bekeken worden. Presentaties zijn hierdoor beter te volgen en zorgen voor een verhoogd niveau van aandacht van het publiek. De technologie van vandaag biedt u dus de mogelijkheid om de aanwezigen actiever te betrekken.

Locatie (on)gebonden

U hoeft zelf niet meer in de ruimte aanwezig te zijn om een presentatie te geven. Er zijn meerdere middelen ontwikkeld waarmee u uw presentatie op afstand kunt voordragen. U hoeft niet meer bang te zijn dat uw online publiek minder betrokken is als het publiek dat fysiek aanwezig is. Ook online publiek kunt u betrekken door actief vragen te laten stellen en deze live te beantwoorden.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor presenteren en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!