Systemen die meegroeien met de behoefte

Van een geavanceerd discussiesysteem waarmee u de vergadering in goede banen kunt leiden tot aan presentatie- en streamingoplossingen voor een open en transparant bestuur, met onze oplossingen zorgt u ervoor dat besluitvorming soepel verloopt en dat u de onderlinge communicatie (en die naar buiten), eenvoudig verbetert.

Onderdeel van de architectuur

In de raadzaal draait alles om communicatie. De lat van presentatievereisten ligt dan ook hoog. Het is daarom van essentieel belang dat de architect al in een vroeg stadium (tijdens het ontwerpproces) rekening houdt met de invulling van de audiovisuele technologie. Hoewel niet altijd tijdens het ontwerpproces al rekening wordt gehouden met audio en video, zal een goed ontwerp rekening houden met zichtbaarheid, zichtlijnen, verstaanbaarheid en akoestiek. Wordt hier geen rekening mee gehouden, dan resulteert dat vaak in problemen tijdens de bouw.

Aanzienlijke ervaring vereist

Ondanks dat het niet altijd complexe ruimtes zijn en dat de budgetten voor de technische invulling vaak niet ruim zijn, kan het ontwerp van een raadzaal wel degelijk aanzienlijke ervaring vereisen op het gebied van audio en video. Niet iedereen is even bereid om technologie vroeg genoeg in het proces te betrekken, wat uiteindelijk resulteert in een imperfect ontwerp en kostbare herstelwerkzaamheden die voorkomen hadden kunnen worden.

Systemen die meegroeien

Er is een groeiende behoefte vanuit de gemeenschap om op een zinvolle manier op de hoogte gehouden en betrokken te worden bij zaken die zich afspelen binnen overheden. Het vinden van een goed evenwicht tussen het recht van het publiek en de strakke overheidsbudgetten kunnen een enorme uitdaging zijn, vooral omdat de technologie sneller lijkt te veranderen dan voorheen. Daarbij heerst ook de blijvende angst dat gebruikers de technologie zullen ontgroeien. Technische vereisten zullen veranderen gedurende de levensduur van de faciliteit. Op maat gemaakte audiovisuele oplossingen met modulaire componenten zorgen ervoor dat het systeem met de behoeften mee kan groeien.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor een raadzaal en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!