Faciliteer medewerkers met ideeën die op zoek zijn naar succes

Van projectie, digitale (touch) schermen en BYOD oplossingen voor het eenvoudig delen van informatie en optimaal samenwerken tot aan systemen voor videoconferentie waarmee mensen op een andere locatie betrokken worden in het proces, met de oplossingen van Hecla Professional haalt u het maximale uit de functionaliteit van de ruimte.

Tijdperk van samenwerking

Elke dag worden nieuwe geavanceerde technologieën ontwikkeld die de samenwerking tussen mensen vereenvoudigen en verbeteren. We weten niet beter dan dat we elkaar opzoeken om samen te werken en gemeenschappelijke doelen sámen op te lossen. Tegenwoordig zijn we zelfs in staat om te praten en ideeën uit te wisselen met iemand aan de andere kant van de aarde. Medewerkers van nu zijn beter geschoold, lopen over van ideeën en zijn op zoek naar succes. Technologie kan hen hierin faciliteren!

Verbeter communicatie

Samenwerking vindt al plaats als twee mensen bij elkaar komen om een gemeenschappelijk doel aan te pakken. Hoe klein of groot de groep die gaat samenwerken ook is, er bestaat technologie die de communicatie aanzienlijk verbetert. Als de samenwerking plaatsvindt in één ruimte bieden (draadloze) oplossingen de mogelijkheid dat alle BYOD apparaten verbinding kunnen maken met het scherm in de ruimte. Daarnaast kan individueel inhoud met elkaar gedeeld worden. Met dezelfde technologie kunnen deelnemers op afstand ook verbinding maken met het systeem. Dit zelfs met behoud van mogelijkheden die de mensen in de ruimte zelf ook hebben.

Connectiviteit en flexibiliteit

Niet alleen kunnen de verschillende soorten apparaten met elkaar communiceren (smartphones, laptops, displays), maar ook kunnen de verschillende platformen (iOS, PC, Android, Linux) met elkaar worden verbonden. Slechts enkele jaren geleden was dit fysiek nog onmogelijk. Er bestaan inmiddels toepassingen die gebruikers op verschillende platforms in staat stellen om dezelfde documenten te gebruiken, ongeacht het besturingssysteem. Over netwerkverbindingen en via gedeelde apps kunnen gebruikers vrijwel zonder belemmeringen samenwerken in dezelfde documenten.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor samenwerken en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!