De voordelen van online, maar dan offline…

Van digital signage systemen, videowalls en interactieve touchscreens tot geluidssystemen die per zone in te stellen zijn, onze specialisten zoeken met u naar dé oplossing om maximale impact te kunnen creëren.

Het beste van de twee werelden

In de zoektocht naar dé unieke klantbeleving, vinden steeds meer digitale technologieën hun weg naar de showroom: van iPads met aanvullende productinformatie tot het volledig virtueel tonen van producten. Meer en meer formules combineren het beste van twee werelden: digitale productpresentatie en persoonlijk contact met de vertegenwoordiger.

Combineer offline met online

Ondanks de opkomst van online blijft offline een belangrijk onderdeel uitmaken van de totale winkelbeleving. Met een verscheidenheid aan technieken kan met online strategieën de potentiële klant naar de fysieke winkel worden getrokken. Werd voorheen nog gedacht dat offline niet kon concurreren met de online wereld, inmiddels weet de retail steeds beter online en offline met elkaar te combineren. Met de komst van internet konden de retailers een uitgebreide selectie aanbieden zonder vele vierkante meters winkeloppervlak te moeten huren en personeel te moeten inzetten. Digitale technologieën maken het mogelijk om de voordelen van online ook in de fysieke omgeving in te zetten. De retailer kan op die manier op een kleinere oppervlakte en met minder personeel dezelfde uitgebreide selectie aanbieden met de beleving van de fysieke winkel.

Technologie is de sleutel

Winkels veranderen langzaam maar zeker in digitale showrooms. Het is het antwoord van de retailsector op de trend dat de verkoop in de winkels daalt en de online verkoop stijgt. Door de dalende omzet per vierkante meter staan retailers voor de uitdaging om de winkels in te krimpen of af te stoten. Tegelijkertijd neemt de verscheidenheid aan producten en informatie toe. Digitale technologie is de sleutel waarmee ingespeeld kan worden op beide trends. De trend ‘showrooming’, waarbij de winkel transformeert tot belevingsruimte, wordt door steeds meer retailformules doorgevoerd.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor showen of (ver)tonen en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!