Multifunctionele ruimtes en maximale betrokkenheid

Van een videowall waarmee u een evenement groot in beeld brengt, een informatiesysteem en omroepsysteem waarmee u gericht communiceert met het publiek tot aan cameraregistratie en het streamen van live evenementen, onze AV-professionals helpen u bij het creëren van maximale betrokkenheid.

Multifunctioneel

Een gebouw moet voor meer doeleinden geschikt zijn dan waar het in eerste instantie voor is gebouwd. Er gebeurt tegenwoordig zoveel meer in bijvoorbeeld een stadion, het theater en in het museum. Het zijn multifunctionele gebouwen geworden waar veel bedrijvigheid plaatsvindt. Daartoe moeten de faciliteiten ook worden ingericht. Door in AV te investeren dat geschikt is voor meerdere doeleinden, kunt u ruimtes in een handomdraai laten mee veranderen. Een foyer kan bijvoorbeeld op een ander moment dienen als presentatieruimte(s) en een voetbalveld kan op een doordeweekse avond worden ingezet voor een openluchtconcert. Als de basis goed is, zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos!

Wauw-effect

Met minimale middelen een maximaal effect bereiken? Door AV slim toe te passen kan op een eenvoudige manier een wow-effect worden gecreëerd waardoor direct aanspraak wordt gemaakt op de betrokkenheid van het publiek. Hierin speelt niet alleen de kwaliteit van geluidsweergave en beeldweergave een belangrijke rol maar ook het gebruik van content waarmee u het publiek kunt boeien.

Adverteerders

Uw publiek is voor veel bedrijven een interessante doelgroep. Dat kan resulteren in een extra verdienmodel waarmee u uw concurrentiepositie kunt verstevigen. Om adverteerders voldoende zichtbaarheid te geven, kunnen verschillende AV-middelen worden ingezet. Tegelijkertijd kunt u via deze AV-middelen gericht communiceren met uw publiek en het publiek voorzien van actuele informatie/meldingen. Door interactieve technologie bent u zelfs in staat om via AV-middelen het contact te zoeken met het publiek om daarmee betrokkenheid te vergroten.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor sport en cultuur en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!