AV-technologie voor een ervaring als nooit tevoren

Van geavanceerde omroep-/ geluidssystemen en netwerken van digitale displays door het stadion tot aan LED schermen en LED boarding waarop uw boodschap en die van uw sponsoren maximaal overkomen, voor al uw vragen voor audio en video in stadions bent u bij Hecla Professional aan het juiste adres.

Transformeerbaar en multifunctioneel

Het traditionele beeld van stadions als outdoorfaciliteit voor sportevenementen die afhankelijk zijn van het weer is iets wat tot het verleden behoort. Stadions werden in het verleden alleen gebruikt tijdens de seizoenen van de sportteams, maar nu zijn veel locaties op zoek naar nieuwe manieren om de ruimte te vullen en extra inkomsten te genereren. Het traditionele sportgerichte stadion verandert in een stadion waar het gehele jaar allerlei evenementen plaatsvinden. Deze nieuwe stadions vragen om transformeerbare en multifunctionele ruimtes met specifieke eisen wanneer het gaat om audio- en videosystemen.

Technologische innovatie

Data en nieuwe technologie veranderen de ervaring van de fans in stadions als nooit tevoren. Data, apps, beacons en digitale technologie worden ingezet om de organisatie, prestaties van de spelers en de ervaringen van de fans te verbeteren. Daarbij heeft de hoogste prioriteit dat fans naar stadions komen, dat ze onderdeel worden van het spel en een beleving wordt gecreëerd waardoor ze terug blijven komen. Onderdeel van die beleving is het netwerk van displays (waar de grote LED schermen onderdeel van uitmaken) verspreid door het stadion waarop de fans worden geïnformeerd over alles wat met de wedstrijd en de club te maken kan hebben. Daarnaast kan technologie ook worden ingezet voor het creëren van een exclusieve en luxe beleving, zoals dat onder andere in vele skyboxen gebeurt.

Multifunctioneel ontwerp

Als stadions meer inkomsten willen genereren, moeten ze ook gebruikt worden als er geen sportevenementen zijn. Dat kan al eenvoudig door de locatie in te zetten voor bruiloften, bedrijfsfeesten, concerten, et cetera. Daarnaast worden nieuwe stadions gebouwd met een multifunctioneel ontwerp om op meerdere manieren te integreren in de gemeenschap en om het een knooppunt van amusement te laten worden. Stadions beschikken daardoor steeds meer over geavanceerde audiovisuele systemen die ook geschikt zijn voor andere evenementen dan sportevenementen alleen.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor een stadion en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!