Oplossingen om berichten snel, duidelijk en direct te communiceren

Van encoders/decoders en netwerkswitches voor de distributie van AV over IP tot aan complete systemen voor de opname en het vastleggen van video voor online trainingen, distance learning, lecture capture, corporate broadcasts en aankondigingen via narrowcasting, met onze streamingoplossingen kan uw content eenvoudig online worden weergegeven, ongeacht het netwerk of weergave-apparaat.

Nieuwe mogelijkheden

Streamen van video is inmiddels niet meer weg te denken uit ons leven. Audiovisuele content kan steeds eenvoudiger worden gedeeld. Organisaties, die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun boodschap te communiceren, zien in streaming nieuwe mogelijkheden om hun bereik en rendement te verbeteren.

 

Ongeacht de omvang

Streaming biedt vele opties om berichten snel, duidelijk en direct te kunnen communiceren. Hoe de boodschap bezorgd wordt hangt af van de gekozen technologie die verantwoordelijk is voor de distributie van de opname en of live uitzending. Ongeacht de omvang van de organisatie, streaming kan overal worden toegepast. Er zijn desktopoplossingen die mogelijkheden bieden om videoboodschappen en trainingen met interactieve componenten op te nemen. Daarnaast zien we steeds vaker dat grotere organisaties videoproductiestudio’s laten bouwen, compleet met podiumopstellingen zoals die worden gebruikt bij televisie-uitzendingen.

Eenvoudige implementatie

Zodra u een bericht heeft geproduceerd, bestaan er uiteenlopende methoden waarmee een boodschap kan worden verspreid. Streamingtechnologie maakt het mogelijk dat content in één bundel kan worden verzonden en kan worden afgespeeld op een breed scala aan apparaten. Op die manier ziet een verkoopmedewerker die een aankondiging via een narrowcastingsysteem bekijkt dezelfde boodschap als collega’s die de presentatie via een mobiel apparaat bekijken. Voor de implementatie van streaming kunnen gemakkelijk bestaande netwerkinfrastructuren worden gebruikt. Het is dus niet direct nodig om een nieuwe coaxkabel of HDMI-kabel te installeren.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor streamen en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!