Vergaderoplossingen voor het verhogen van interactie en productiviteit

Van videoconferentie en streamingoplossingen waarmee u de buitenwereld betrekt bij vergaderingen tot aan spraakversterking en diverse mogelijkheden voor beeld- en geluidweergave ter ondersteuning voor het optimaal vergaderen, met de vergaderoplossingen van Hecla Professional brengt u uw vergaderingen naar een hoger plan.

Van informatie naar interactie

De inhoud van een vergadering richt zich steeds minder op informeren en steeds meer op interactie. Er vindt een verschuiving plaats van passieve naar actieve deelnemers. Daarmee verandert de beleving van een vergadering en is er steeds meer behoefte aan een ‘indrukwekkende’ ervaring. Technologische veranderingen vormen één van de oorzaken van de evolutie van het vergaderen en maken het mogelijk dat vergaderingen tijdens het proces van vorm kunnen veranderen. Een actieve deelname wordt meer gestimuleerd en de veranderingen hebben de interactiviteit tijdens presentaties vergroot.

Iedereen vergadert

Vergaderen is niet alleen voorbehouden aan het management. Inmiddels wordt dagelijks vergaderd door een breed scala van medewerkers. Naast dat in het algemeen meer wordt vergaderd mengt de jongere “tech-snuggere” generatie zich ook tussen de deelnemers. Deze generatie is gewend aan technologie en verwacht dat technologie een onderdeel is van het vergaderen. Er wordt dan wel meer vergaderd, de beschikbare tijd die de deelnemers hebben wordt minder. Daarmee groeit de verwachting dat een vergadering een hoger rendement oplevert. Technologie speelt een belangrijke rol als het gaat om het verhogen van de productiviteit tijdens een vergadering.

Tijd en afstand geen belemmering

Ondanks dat veel deelnemers de voorkeur zullen hebben voor face-to-face vergaderen, heeft videoconferentie (vergaderen op afstand) de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Videoconferentie wordt inmiddels ingezet tijdens vele vergaderingen om “shareholders” (betrokkenen bij het onderwerp) die fysiek niet aanwezig kunnen zijn toch te kunnen laten deelnemen. Als een betrokkene toch een vergadering heeft gemist, dan kan deze vergadering tegenwoordig zelfs eenvoudig teruggekeken worden via een on-demand oplossing.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor vergaderen en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!