Zet technologie in als extra verkoopinstrument

Van digitale signage schermen, videowalls, interactieve kiosks, projection mapping en geluidssystemen waarmee u een adembenemede ervaring creëert tot aan geavanceerde besturingssystemen waarmee u vanuit één bedieningsmodule controle krijgt over alles waarmee u de juiste sfeer schept, Hecla Professional helpt u om professionele audio- en videosystemen in te zetten als extra verkoopinstrument.

Betrek klanten

Wat telt is een unieke, boeiende en positieve winkelervaring. Dat is namelijk wat de klant onthoudt. Professionele audio en video worden ingezet om een wow-effect te creëren, betere klantenservice te bieden en de winkelervaring te verbeteren waardoor de klant aangemoedigd wordt om in de toekomst terug te komen. Consumenten voelen zich op hun gemak met digitale technologie. Hun dagelijkse leven is er inmiddels grotendeels afhankelijk van geworden. Het aantal consumenten dat audio- en videotechnologie verwacht tegen te komen tijdens de winkelervaring groeit.

Merken promoten

Het winkelontwerp en de retailreclame worden steeds visueler. Retailers investeren steeds meer in digital signage en andere audio- en videotechnologie die hun merken helpen te promoten. Projectoren, digital signage, geluidssystemen en creatieve verlichting helpen om het uiterlijk en het ‘gevoel’ van de merken te versterken.

Verbeter service

Audio- en videotechnologie worden ingezet om de klant aan de winkel en de merken te binden, maar ook om achter de schermen goede service te waarborgen. Videoconferentie en andere chat mogelijkheden stimuleren de samenwerking tussen de verkopers op de vloer en de medewerkers op het hoofdkantoor en in andere filialen, zowel lokaal als wereldwijd. Daarmee zorgt u ervoor dat iedereen in de organisatie over dezelfde updates, aanwijzingen en andere informatie beschikt. Met het real-time verspreiden van nieuwe verkoop- of marketinginformatie, promotiedetails en markttrends kunnen werknemers de klanten beter van dienst zijn en sneller, beter onderbouwde beslissingen nemen.

Trainen van personeel

Audio- en videotechnologie biedt u meerdere mogelijkheden waarmee u medewerkers in het veld kunt trainen. De digital signage displays, waarop u tijdens openingstijden communiceert met de klant, kunt u buiten de openingstijden inzetten om met de medewerkers te communiceren. Op de schermen kunnen de medewerkers bijvoorbeeld productinformatie en instructievideo’s oproepen die door de teamleden op het hoofdkantoor voor trainingsdoeleinder zijn klaargezet.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor een winkel of showroom en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!