Maak samenwerken mogelijk en verbind mensen en informatie!

Van ontmoetingspunt, vergaderruimte, boardroom tot narrowcasting, auditorium en theater, de specialisten van Hecla Professional helpen u bij de integratie van audio en video (AV) middelen waarmee u samenwerken bevordert en mensen verbindt met mensen en informatie, over de wereld of gewoon in de ruimte zelf.

Eerst investeren, dan resultaat

AV is het gereedschap dat bedrijven in staat stelt communicatie te verbeteren, productiviteit te verhogen en operationele kosten te verlagen. Het bedrijf zal op vele vlakken beter presteren, indien geïnvesteerd wordt in goed gereedschap én in de juiste AV-middelen.

Stimuleer samenwerken

Door medewerkers met elkaar in contact te brengen en hen in de gelegenheid te stellen om creativiteit en ideeën met elkaar te delen, ontstaat iets groters dan elk individu op zichzelf. Iedereen is inmiddels gewend om overal, op elk tijdstip en op ieder apparaat zijn of haar werk uit te kunnen voeren. Deze manier van ‘Agile’ werken vraagt om veelzijdige AV-middelen die gestroomlijnd en intuïtief van karakter zijn en creativiteit bevorderen. Door samenwerking te stimuleren wordt de productiviteit bevorderd!

AV bewustzijn

De manier waarop medewerkers audiovisuele technologie (thuis) in hun dagelijks leven gebruiken dwingt bedrijven te investeren in het toepassen van AV-middelen in de werkomgeving. Het bewustzijn van de audiovisuele technologie is groter dan ooit. Hecla ervaart dat u als eindgebruiker steeds vaker de tijd neemt om de ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele technologie eigen te maken. Tijdens dit oriëntatieproces bieden onze specialisten advies en ondersteuning bij het selecteren van de juiste AV-middelen voor uw bedrijfsactiviteiten.

Drijvers van AV

Het bedrijfsleven zet vaker AV in en met succes. Dit heeft tot gevolg dat investeringen in audiovisuele technologie sterk zijn gegroeid en de komende jaren zullen blijven groeien. De grootste aandrijvers in de groei van professionele audiovisuele technologie zijn de multinationals die de meerwaarde van AV hebben ingezien en massaal investeren in de laatste audiovisuele technologie.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen zakelijk en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!