Kosten besparen én resultaten verbeteren met professionele AV

Van calamiteitenruimtes en meldkamers voor de eerste beoordeling van een incident en coördinatie en ondersteuning van eenheden ter plekke tot aan lobby’s, narrowcasting, wayfinding overlegruimtes/vergaderzalen (inclusief video samenwerken en trainingsruimtes met simulatiesystemen), Hecla heeft de juiste AV-inrichting!

Bespaar kosten en verbeter resultaten

Organisaties zijn op zoek naar manieren om enerzijds kosten te besparen en anderzijds resultaten te verbeteren. Deze tegenovergestelde doelen hebben geleid tot een groei in AV-investeringen. Vooral aan corporate- en organisatiezijde kan professionele AV het verschil maken. Professionele AV wordt vooral ingezet in conferentieruimtes, boardrooms, trainingsruimtes, lobby’s, digital signage en wayfinding. Doormiddel van AV kunnen data en informatie eenvoudig worden weergegeven, geanalyseerd en geïnterpreteerd, waarna besluitvorming relatief snel kan plaatsvinden.

Wendbaar, robuust en toekomstbestendig

De samenleving verandert en de techniek ontwikkelt snel. Dat vraagt veel van de onderlinge samenwerking tussen hulpverlenende organisaties. Organisaties moeten daarbij wendbaar, robuust en toekomstbestendig zijn en in staat zijn om hulpverlening (in de juiste vorm) zo snel mogelijk bij de hulpvrager ter plaatse te krijgen. AV is hierin een belangrijk hulpmiddel!

Overlapping gezondheidszorg en onderwijs

Er is veel overlap tussen zorginstellingen en onderwijs. Gezondheidsonderwijs onderhoudt nauwe relaties met zorginstellingen en werkt samen om toekomstige gezondheidsprofessionals op te leiden. Zowel zorginstellingen als gezondheidsonderwijs richten de faciliteiten daarop in. AV is bepalend voor welke functionaliteiten in de ruimtes gebruikt kunnen worden. Wordt de ruimte gebruikt voor simulatietrainingen of voor videoconferentie met teamleden/deskundigen op een andere locatie? Iedere specifieke functionaliteitseis vraagt om specifieke AV-inrichting!

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor de zorgverlening of hulpverlening en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!