Ben jij onze nieuwe collega?

Voel jij je in de wereld van AV als een vis in het water? Dan is een baan bij Hecla Professional bij uitstek iets voor jou!

Achtergrond

Vanuit onze hoofdvestiging in Hengelo (Ov.) en servicevestiging in Waddinxveen, zetten onze professionals zich dagelijks in voor de realisatie van audiovisuele maatwerkoplossingen in binnen- en buitenland. Bij Hecla Professional maak je deel uit van een enthousiast en professioneel team. Wij investeren in onze teams en onze mensen. Naast teambuildingsmomenten krijg je ook de gelegenheid om jouw kennis en ervaring te vergroten door het volgen van trainingen en cursussen. Onze medewerkers zijn het belangrijkste onderdeel van het bedrijf en daarom zetten wij in op het bevorderen van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zij zijn de professionals die Hecla Professional vormen.

Ambieer jij een carrière in de AV-wereld of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan snel naar de openstaande vacatures!

Vacatures

Ambieer jij een carrière in de AV-wereld of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan snel naar de openstaande vacatures!

Bijbaan

Jij studeert nog en je kan niet wachten om alvast werkervaring op te doen? Ook voor een bijbaan naast je opleiding of studie kan je bij ons terecht. Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze en werkgrage talenten die een voorliefde voor AV hebben. Stuur gerust je motivatie en CV onder vermelding van ‘Open sollicitatie’ naar jobs@hecla.nl.

Open sollicitatie

Staat er geen vacature tussen die bij je past en denk je wel goed bij ons in het bedrijf te passen? Stuur dan een open sollicitatie! Wij zijn altijd op zoek naar talenten die ons team kunnen versterken. Heb jij een achtergrond in de Sales en of Techniek? Stuur gerust je motivatie en CV onder vermelding van ‘Open sollicitatie’ naar jobs@hecla.nl.