Reserveringssysteem zorgt voor overzicht bij Ipse de Bruggen

28 augustus, 2018

Je kent het misschien wel: je hebt een vergaderruimte gereserveerd via de receptie en toch zit een andere collega in gesprek met een relatie op het moment dat jij de ruimte nodig hebt. Wat doe je dan? Waarschijnlijk erger je je groen en geel. Zonde, want een dergelijke situatie is gemakkelijk te voorkomen. Dat dacht Ipse de Bruggen in Zoetermeer dus ook, waarna zij ons vroegen om een modern reserveringssysteem te installeren.

Creëren van overzicht

Ipse de Bruggen in Zoetermeer beschikt over meerdere vergaderruimtes. Voorheen verliep de reservering van de ruimtes via de receptie. Dat ging niet altijd even vlekkeloos.
Het geïnstalleerde, moderne reserveringssysteem ontzorgt vanaf nu de receptie en geeft de medewerkers inzicht in de beschikbaarheid van de ruimtes. Het reserveren van de ruimtes kan vanaf nu op twee manieren: 1) medewerkers kunnen vanuit Outlook zien of de ruimte beschikbaar is en kunnen deze vanuit Outlook reserveren en 2) in een ad hoc situatie kan de medewerker op het touchpaneel bij de ruimte zien of deze beschikbaar is (en indien mogelijk) reserveren. Om in één oogopslag de beschikbaarheid van alle ruimtes in te kunnen zien hangt bij de receptie een overviewscherm.
De zeer fraaie touchschermen bij de ruimtes én de koppeling met Outlook zorgen ervoor dat het nieuwe reserveringssysteem zeer functioneel is en gebruiksvriendelijk.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de oplossingen die wij in deze situatie hebben gerealiseerd? Neem dan contact op met ons voor meer informatie en kom te weten wat professionele AV voor uw organisatie kan betekenen.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel: