Waardevol afscheid nemen bij crematorium Hart van Berkelland

04 september, 2018

Een waardevol afscheid realiseren van een dierbare overledene, dat is de belangrijkste taak van crematoria. Zo ook bij crematorium Hart van Berkelland, gelegen op het landgoed het Aamschot in Haarlo. De geplande verbouwing/nieuwbouw bood het crematorium de gelegenheid om nieuwe AV technologie in te zetten om een diepere beleving te creëren. De uitgangspunten voor het nieuwe AV systeem waren als volgt: kwaliteit, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Een inspiratie voor velen

Het fantastische park waar het crematorium op is gelegen, is een inspiratie voor velen. Om daarop aan te kunnen sluiten is een compleet nieuw AV systeem ontworpen voor in het complex. Het crematorium bestaat uit meerdere ruimtes, namelijk: de grote aula, ontvangstruimtes, koffiekamers en familiekamers. Al deze ruimtes zijn voorzien van nieuwe AV middelen. Het beeld en geluid in de ruimtes is met elkaar gekoppeld waardoor in de verschillende ruimtes tegelijkertijd dezelfde sfeer en ambiance gecreëerd wordt. De plechtigheid wordt doormiddel van een geavanceerd opnamesysteem, dat de camerabeelden combineert met de presentatie, in Full HD vastgelegd en geschikt gemaakt voor streaming. Alle AV apparatuur kan eenvoudig worden bediend door de aanwezige medewerker die naast de regisseursfunctie ook zijn normale werkzaamheden moet kunnen blijven uitoefenen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de oplossingen die wij in deze situatie hebben gerealiseerd? Neem dan contact op met ons voor meer informatie en kom te weten wat professionele AV voor uw organisatie kan betekenen.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel: