GEZOCHT: ontwikkelaars van content voor digital signage

24 mei, 2018

Zijn of kennen jullie een partij die sterk is in het ontwikkelen van (interactieve) content voor digitale schermen? Dan zijn wij op zoek naar jullie/hen!

De wereld van digital signage groeit en ontwikkelt zich in razend tempo en als leverancier van high end audiovisuele oplossingen ondervinden wij dagelijks welke impact dat heeft op onze markt en de manier van leven. De variaties waarop digital signage ingezet wordt zijn eindeloos en blijven zich ontwikkelen. De techniek erachter wordt steeds slimmer en is inmiddels in staat om op basis van data-analyse boodschappen af te stemmen op actuele gebeurtenissen/situaties. Maar hoe goed onze (technische) oplossing ook is, in deze wereld waarin de scheiding tussen de digitale en fysieke wereld vervaagt (denk aan de opkomst van VR en AR) en waarin content zich steeds meer responsive gedraagt, zien wij dat de boodschap en dus content bepalend is voor de uiteindelijke audiovisuele oplossing.

Wij hebben ervaren dat het ontwikkelen van content voor digitale schermen een vak apart is en specialisme en ervaring vereist. Op dit moment bouwen wij aan een netwerk van contentontwikkelaars dat ons in staat stelt om onze relaties óók op het vlak van content een kwalitatief hoogwaardige oplossing aan te kunnen dragen.

Spreekt dit bericht jou aan? Neem dan contact op met Willem Besteman (Marketing) via 074 28 80 800 of via marketing@hecla.nl.

Terug naar overzicht

Deel dit artikel: