Laat uw personeel zich ontwikkelen

Van interactieve displays, presentatiesystemen met BYOD ondersteuning tot audio-/ videoconferentie en opnamefaciliteiten voor gespecialiseerde trainingsruimten, voor een professionele en krachtige AV-oplossing voor uw leslokalen en trainingsruimtes bent u bij Hecla Professional aan het goede adres.

Zo goed als uw personeel

Het succes van een bedrijf hangt samen met hoe gekwalificeerd het personeel is. En de kwaliteit van het personeel hangt af van de trainingen die ze krijgen. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van state of the art audiovisuele hulpmiddelen, kunt u ervoor zorgen dat het personeel zich blijft ontwikkelen.

Veelzijdige ruimte

Bij het ontwerpen van een trainingsruimte moet rekening worden gehouden met een breed scala aan activiteiten. Niet alle trainingsmethoden zijn hetzelfde en daarom moeten de trainingsruimtes aan verschillende vereisten voldoen. Trainingsruimten zijn veel meer dan ruimtes waar leerlingen en werknemers komen om te zitten en leren. Het zijn dynamische ruimtes waar mensen elkaar ontmoeten, leren, ideeën uitwisselen en met elkaar samenwerken.

Verschillende gebruikers

Om ervoor te zorgen dat de trainingsruimte zo goed mogelijk wordt gebruikt moet de ruimte geschikt zijn voor verschillende trainingsopstellingen. Met de nieuwste besturingstechnologieën kan de ruimte voor de verschillende gebruikers worden geconfigureerd. Systeeminstellingen worden in deze situatie voorgeprogrammeerd waardoor de trainer met één druk op de knop de ruimte geschikt maakt voor de training.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor een leslokaal of trainingsruimte en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!