Oplossingen voor een optimale leeromgeving

Van het vastleggen van colleges, onderwijs op afstand en “flipped” classroom, learning labs en huddle rooms met laptopaansluitingen, camera’s, luidsprekers, monitoren en presentatieschermen, tot aan wayfinding, roommanagement systemen en digital signage tot aan softwarepakketten voor het beheren van ruimtes en apparatuur, onze professionals helpen u bij het creëren van de optimale leeromgeving.

Best mogelijke leerervaring

Universiteiten en hogescholen zetten steeds vaker audiovisuele middelen in als middel om studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en academische prestaties te verbeteren. Lezingen en colleges kunnen tegenwoordig worden gestreamd, opgenomen en gearchiveerd om op een later moment on-demand te kunnen bekijken. De mogelijkheden om de interactie met de studenten te maximaliseren zijn eindeloos.

Voorbereiden op wereldeconomie

Door de kracht van communicatietechnologie voelen we ons verbonden met de wereld als nooit tevoren. Studenten die al vroeg met deze technologie in aanraking komen, zullen beter voorbereid zijn op de wereldeconomie. Doormiddel van technologie opent de wereld zich voor hen. Videoconferentie biedt de mogelijkheid de lesruimte te verbinden met andere locaties over de hele wereld. Studenten komen in aanraking met leeftijdsgenoten uit andere culturen en worden daarmee geïnteresseerd voor wat er zich in de wereld afspeelt. Nieuwe generaties worden meer en meer wereldburgers.

Digitale (wereld)economie

Audiovisuele oplossingen hebben voor het onderwijs een wereld geopend van nieuwe manieren van lesgeven en het vergroten van het perspectief dat de studeten hebben. De digitale economie van de toekomst creëert nieuwe banen waarbij programmeren centraal staat. Het is dus belangrijk dat studenten interactie hebben met technologie.

Leeromgeving verandert

Studenten worden steeds actiever in de les betrokken en uitgedaagd om op een creatieve wijze te komen tot uitvindingen, oplossingen en expressies. De passieve consumptie van lesmateriaal verdwijnt. Onderwijs waarbij studenten moeten samenwerken zoals projectmatig onderwijs, blijken steeds succesvoller. Daarmee ontstaat een meer flexibelere leeromgeving waarin samenwerken in verschillende samenstellingen eenvoudiger wordt.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor onderwijzen en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!