Oplossingen voor het nabootsen van de werkelijkheid

Van grote projecties, videowalls en Virtual/Augmented Reality-brillen waarmee levensechte situaties worden nagebootst tot aan compleet ingerichte ruimtes waarbij op een afstandje kan worden gemonitord en gecoacht, of ruimtes waarin trainingen live of on-demand klassikaal kunnen worden bekeken, voor al uw wensen op het gebied van simulatie en visualisatie heeft Hecla Professional passende oplossingen.

Essentieel hulpmiddel

Simulatie- en visualisatietechnologieën zijn inmiddels een essentieel hulpmiddel bij het oplossen van complexe problemen en worden op grote schaal ingezet voor trainingsdoeleinden. Bij veel bedrijven lijkt innovatie meer en meer voort te komen vanuit een omgeving met state of the art simulatie- en visualisatie. Simulatie en visualisatietechnologieën worden steeds vaker ingezet voor toepassingen zoals data-analyse, 3D-modellering, productvisualisatie en trainingen. Deze technologieën hebben het vermogen om complexe situaties tot leven te brengen.

Producten en processen

Productvisualisatie maakt het mogelijk om 3D-modellen, technische tekeningen en andere componenten en samenstellingen van producten te bekijken en aan te passen. Van research en development tot planning en productie, producten en processen worden steeds vaker eerst ontwikkeld en getest in een virtuele omgeving. Door data om te zetten in 2D-tekeningen, grafieken, hoge kwaliteit afbeeldingen of zelfs een 3D-animatie, kan met deze technologie complexe informatie worden vereenvoudigd.

Voor trainingsdoeleinden

Simulatie is uitermate geschikt voor trainingsdoeleinden en kan worden ingezet voor het ontwikkelen van competenties en overtuigingskracht. Tijdens een simulatietraining kunnen cursisten herhaaldelijk taken en processen oefenen en beoordelen in levensechte omstandigheden. Met behulp van fysieke of virtuele werkelijkheidsmodellen kunnen cursisten situaties leren herkennen en er op leren te anticiperen.

Voorkom fouten

Welke industrie het ook betreft, waar mensen werken worden fouten gemaakt. Door het toepassen van simulatie kunnen fouten worden voorkomen. Of het nu gaat om fouten die gemaakt worden bij medische ingrepen, door hulpdiensten in noodsituaties of bij het ontwikkelen van een nieuwe productielijn, het zijn fouten die in grote mate voorkomen hadden kunnen worden wanneer deze geoefend en getest waren in een virtuele omgeving.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor simuleren en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!