AV maakt werken efficiënter en effectiever

Van BYOD integratie, interactieve schermen, geluid weergave/opname, draadloos delen en videoconferentie tot aan audio- en videodistributie en eenvoudig te bedienen controlemodules, onze specialisten helpen u bij het inrichten van uw vergaderzaal en of presentatieruimte met de audio- en video-oplossingen die passen bij úw manier van werken.

Gericht op de gebruiker

Bij het opzetten van een vergaderzaal of presentatieruimte houdt u rekening met de medewerkers en het doel van de ruimte. AV maakt werken efficiënter en effectiever en is daarom een belangrijk onderdeel geworden van de vergaderzaal en presentatieruimte. Maar als de gebruiker niet weet hoe zij gebruik moet maken van de AV middelen ontstaat al snel frustratie, verwarring en schaamte tegenover genodigden. Een goede afstemming tussen AV-middelen en de behoefte van de gebruikers is daarom essentieel. Houdt het dus eenvoudig!

Geavanceerd ≠ complex

“Eenvoudig” betekent niet dat de ruimte geen geavanceerde technologie hoeft te bevatten. De functionaliteiten die beschikbaar zijn moeten intuïtief en eenvoudig te navigeren zijn. Bij het ontwerpen van de ruimte is het belangrijk dat u kiest voor betrouwbare technologie, gemaakt voor langdurig gebruik, en dat u rekening houdt met dat de ruimte gebruikt zal gaan worden door veel verschillende mensen.

AV interface

Het belangrijkste element binnen de vergaderzaal of presentatieruimte is het controlepaneel dat de interface vormt tot het systeem dat alle AV middelen aanstuurt. Het controlepaneel moet eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te navigeren zijn. Daarnaast dient de gebruiker erop te kunnen vertrouwen dat het systeem doet wat het moet doen, iedere keer weer. Het bedieningspaneel stelt de gebruikers in staat om een omgeving te creëren die precies aansluit op hun eisen. Met één druk op de knop kunnen verschillende taken tegelijkertijd uitgevoerd worden, zoals het dimmen van de lichten, het sluiten van het rolluik en het inschakelen van het presentatiescherm om een video te laten zien. Druk vervolgens na afloop van de vergadering op een andere knop en de ruimte wordt teruggebracht in de originele situatie, klaar voor de volgende bijeenkomst.

Raadpleeg onze professionals

Wilt u meer weten over audio en video oplossingen voor een vergaderzaal of presentatieruimte en wilt u weten wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van uw situatie geven zij een advies op maat, zodat u in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie u biedt!