Vacature: accountmanager new business

Ben jij gedreven, resultaatgericht en initiatiefrijk? Dan kom je helemaal tot je recht in deze nieuwe uitdagende functie als accountmanager new business.

Je gaat in de groeiende audiovisuele markt op zoek naar nieuwe klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig opbouwen van een eigen klantenportefeuille. Je weet op jouw eigen wijze op een pakkende manier klanten aan je te binden. Je bent een serieuze gesprekspartner waarbij je de klant centraal stelt. Door jouw kennis van verkooptechnieken weet je de juiste snaar te raken en weet je de deal(s) binnen te halen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

In samenwerking met de afdeling marketing maak jij plannen hoe de markt te bewerken. Tijdens jouw missie om new business binnen te halen open je deuren waar niemand anders ze open krijgt en ben je in staat om op verschillende niveaus te communiceren met potentiële prospects. Kortom: je bent de accountmanager die verantwoordelijk is voor het realiseren van omzet bij nieuwe klanten.

Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor de offertes, maar voor de invulling van de technische offerte en het calculeren van de producten, materialen en uren word je bijgestaan door één van onze engineers. Je rapporteert over je activiteiten aan de Manager Sales.

Gevraagde profiel

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als accountmanager;
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in commerciële richting of door werkervaring verkregen vergelijkbaar werk- en denkniveau;
  • Je hebt commerciële (verkoop)ervaring in B2B opgedaan;
  • Je gaat aan op new business;
  • Je kunt ons laten zien dat je succesvol bent in het plegen van (koude) acquisitie en in het onderhouden van bestaande klantrelaties;
  • Je bent enthousiast, energiek, gedreven en je hebt een winnaarsmentaliteit;
  • Je bent communicatief sterk en bent een goede gesprekspartner voor onze opdrachtgevers;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wie zijn wij?

Hecla staat voor kwaliteit. Werken bij Hecla Professional Audio en Video Systems betekent werken in een team van gemotiveerde collega’s. De informele sfeer geeft je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Hecla Professional biedt de verkoop, installatie en service aan van betrouwbare, hoogwaardige audiovisuele oplossingen op zowel de publieke als zakelijke markt. Hecla heeft daarbij als visie, dat door IT en AV kennis te combineren, zij de veranderende wereld voorziet van geavanceerde audiovisuele oplossingen.

Wat bieden wij?

Je gaat werken aan uitdagende en innovatieve projecten, waarbij je de tijd en ruimte krijgt voor een optimaal eindresultaat. Individueel of in teamverband zorg je ervoor dat de klant altijd tevreden terugkijkt op zowel het eindresultaat, als de samenwerking. Hecla Professional biedt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te specialiseren door het volgen van interne opleidingen en trainingen.

Interesse?

Is deze functie iets voor jou? Reageer dan snel en stuur ons jouw sollicitatie. Voor vragen kan je contact opnemen met Ralf Arntzen (HR Adviseur) op +31 74 24 80 800.

LET OP: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!